Benodigdheden

500 gram glutenvrije spaghetti

1 pakje kookroom

1 kippenborst of 2 kipfilets

sap van een halve citroen

3 volle handen baby bladspinazie

kipkruiden

1 bouillonblokje kip (halal knorr)

doosje champignons

1 grote ui

4 takjes platte peterselie

1 teentje knoflook of 2 theelepels knoflookpoeder

Kruiden: zout, zwarte peper, paprikapoeder, chilivlokken

half zakje geraspte kaas

Bereidingswijze

  1. Snijd de kip in blokjes en bak dit samen met kipkruiden naar smaak
  2. Voeg het bouillonblokje toe en snijd de ui in fijne blokjes, voeg dit ook toe samen met de fijn geperste knoflook of poeder. Knip de peterselie fijn en voeg toe
  3. Bak tot de ui glazig is en voeg dan de champignons in fijne plakjes toe
  4. Voeg alle kruiden toe naar smaak en de citroensap. Was indien nodig de spinazie en laat uitlekken
  5. wanneer de champignons gaar zijn voeg je de spinazie en laat je dit inslinken
  6. Voeg de kookroom toe en de geraspte kaas toe. Voeg nog ongeveer 100-150 ml water toe en laat rustig inkoken. Proef de smaak en voeg nog eventueel wat kipkruiden toe
  7. Kook ondertussen de spaghetti klaar. Serveer zoals op de foto en maak af met wat peterselie en chilivlokken

Stuur een vraag of reactie over dit recept aan mij

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De lekkerste recepten gratis in je mailbox

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief

Meer recepten

Bekijk alle recepten